VACATURE CONTENT MARKETEER

FLAX.MARKETINGJOB

HEY CREATIEVE KANJER

Is jouw grote uitdaging het verhogen van het aantal likes en het doorvertalen van verhalen. Wil jij de beleving van relaties, ‘vrienden van’ en vluchtige bezoekers optimaliseren? Denk jij in stories en re-posting? Dan zoeken we jou als onze Content marketeer.

CONTENT MARKETEER

Jij zorgt samen met het team voor content in vele variaties voor verschillende kanalen, terwijl je werkt aan uiteenlopende projecten. Daarbij weet je precies welke ‘tone of voice’ past bij welke doelgroep en hoe de inhoud per kanaal verschilt. Je vertaalt de plannen voor de lange termijn in content voor de korte termijn en verrijkt dit ad hoc als dat nodig is. Of het nou gaat om een vacaturetekst, een post op LinkedIn, Facebook Insta of TikTok, jij draait je hand er niet voor om.

WAT HEBBIE VOOR ONS

Content marketeer bij Hyperme Marketing word je niet zomaar. Wij bieden je veel, maar we willen er ook wat voor terug. Zo vragen we een afgeronde grafische opleiding, denk en werk je op HBO-niveau en heb je een gezond stel hersenen die je weet te gebruiken. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in dit vakgebied en beheerst Photoshop, Illustrator en misschien een beetje Adobe Première. Je beheersing van de Nederlandse taal is top, zowel in woord, als zeker ook in geschrift. Ben je georganiseerd in je werk, ben je een teamspeler en in staat om met deadlines en last minute wijzigingen om te gaan?

Dan dagen we je uit om nu te solliciteren.

WAT HEBBEN WIJ VOOR JOU

Wij hebben een top job voor je met een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden, een vergoeding voor je telefoon, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel vrijheid om je werk uit te voeren. Als je wilt kan je op onze kosten lid worden van de sportschool bij ons in het pand en kan je meedoen met sociale activiteiten buiten werktijd.

ONS TEAM, JOUW TEAM

Het deskundige, creatieve en vooral hechte team in Rotterdam zal je graag verwelkomen als nieuw teamlid. Je komt te werken in de oude Vlasfabriek waar het elke dag bruist van de energie en waar een informele sfeer hangt. Je collega’s, je werkplek, onze klanten, je job, je zal zien dat het je inspireert en je er Flax van wordt.

SCHRIJF FF EEN BRIEFFIE

Zin in deze job? Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatiebrief en je CV. Als wij een match zien praten we graag verder met je. Wil je eerst meer info? Mail of bel ons dan. We horen of zien graag van je.

M: pieter@flax.marketing

T: 085 078 10 20