STAGEPLAATS VORMGEVING

Stage mogelijk vanaf februari 2022

HEY CREATIEVE WANNABEE

Wil jij marketinguitingen voor diverse merken creëren?  We bieden een stage experience met veel content uitdagingen. Je gaat te werk op basis van de door ons ontwikkelde strategische concepten en vertaald deze door naar on- en offline uitingen.

VORMGEVER

Terwijl je werkt aan uiteenlopende projecten, zorg je samen met het team voor content in vele variaties. Daarbij weet je precies welke ‘tone of voice’ past bij welke doelgroep en hoe de inhoud per kanaal verschilt. Je vertaalt de plannen voor de lange termijn in content voor de korte termijn en verrijkt dit ad hoc wanneer dat nodig is. Of het nou gaat om een vacaturetekst, een post op LinkedIn, Facebook Insta of TikTok, jij draait je hand er niet voor om.

WAT HEBBIE VOOR ONS

Ben je creatief en wil je (van ons) leren hoe communicatie bijdraagt aan de groei van bedrijven. Dan ben je bij ons aan het goede adres. Samen tillen we vormgeving naar design met een functie.

Zin in? Solliciteer dan bij HypermeDept

“Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Niet alleen op het gebied van werk maar ook sociaal. Je komt hier in een gezellig en warm team, een hechte vrienden groep. Ik was in het begin bang om fouten te maken maar mijn stage begeleider zei steeds: ‘’Je bent hier om te leren, als het niet lukt dan doen we het toch opnieuw.’’ Als ik kijk naar waar ik was qua werk kwaliteit en houding, ben ik erg gegroeid.”

Veronique van Zelm | Davinci College

Stagaire 2020-2021

WAT HEBBEN WIJ VOOR JOU

Samen lunchen met een tof team in een relaxte sfeer. Veel kansen om te leren en te ontwikkelen als young professional.
Bij ons bestaat zeker de kans op een vaste aanstelling of werk wanneer je besluit voor jezelf te beginnen.

ONS TEAM, JOUW TEAM

Het deskundige, creatieve en vooral hechte team in Rotterdam zal je graag verwelkomen als nieuw teamlid. Je komt te werken in de oude Vlasfabriek waar het elke dag bruist van de energie en waar een informele sfeer hangt. Je collega’s, je werkplek, onze klanten, je job, je zal zien dat het je inspireert en dat je er Flax van wordt.

SCHRIJF FF EEN MAILTJE

Zin in deze job? Stuur ons dan vandaag nog je portfolio en je CV. Als wij een match zien dan praten we graag verder met je.

M: pieter@flax.marketing

T: 085 078 10 20