VACATURE BRAND MANAGER

MULTIPLE ACCOUNTS

Wij professionaliseren en hiervoor zoeken wij een manager (in wording). Je geeft voor verschillende accounts invulling aan de (online) marketingcommunicatie. Jij maakt enerzijds deelplannen o.b.v. het marketingplan en implementeert anderzijds onze data gedreven marketingaanpak. Advertising, automation, SEO en contentmarketing wissel je af met klantcontact en het bewaken en coördineren van deadlines. Ons doel is om vervolgens een team te bouwen waar jij verantwoordelijk voor bent. Dus heb jij het in je om aan de basis te staan van dit team? Dan zoeken we jou als onze marketing brand manager.

CREATIEVE
BRAND MANAGER

Jij voert ondersteunende taken uit, die gericht zijn op de uitvoering van het marketingplan voor onze klant. Dat verschilt elke keer, want geen dag is hetzelfde, evenmin als onze klanten. Regelmatig gaat het om reguliere content van meerdere accounts, soms gaat het over het opzetten van advertising. Regelmatig moet er ook een mailing uit op de database en je werkt aan het leadscoring ecosysteem zodat records op het juiste moment het juiste bericht te zien krijgen via e-mail of advertentie. Je bedenkt, stemt af en trekt gezamenlijk op met ons designteam zodat ze precies dat maken wat jij nodig hebt. Die flexibiliteit, die afwisseling en soms de werkdruk maakt jou niks uit natuurlijk. Integendeel zelfs.

WAT HEBBIE
VOOR ONS

Marketing Brand Manager bij Hyperme Marketing word je niet zomaar. Wij bieden je veel, maar we willen er ook wat voor terug. Zo vragen we een afgeronde opleiding marketing of soortgelijk, minimaal 6 jaar werkervaring in de marketing met ervaring in advertising en marketing automation. Een gezond stel hersenen die je ook nog eens gebruikt mag niet ontbreken. Natuurlijk heb je oog voor details terwijl je het groter geheel blijft overzien. Je kan goed omgaan met deadlines en je raakt niet in de war van last-minute wijzigingen. Werk je daarnaast goed georganiseerd, ben je creatief en flexibel? Dan dagen we je uit om nu te solliciteren.

WAT HEBBEN WIJ
VOOR JOU

Wij hebben een top job voor je met een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden, een vergoeding voor je telefoon, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel vrijheid om je werk uit te voeren. Als je wilt, kan je op onze kosten lid worden van de sportschool bij ons in het pand en kan je meedoen met sociale activiteiten buiten werktijd.

ONS TEAM, JOUW TEAM

Het deskundige, creatieve en vooral hechte team in Rotterdam zal je graag verwelkomen als nieuw teamlid. Je komt te werken in de oude Vlasfabriek waar het elke dag bruist van de energie en waar een informele sfeer hangt. Je collega’s, je werkplek, onze klanten, je job, je zal zien dat het je inspireert en je er Hyperme van wordt.

SCHRIJF FF EEN BRIEFFIE

Zin in deze job? Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatiebrief en je CV. Als wij een match zien praten we graag verder met je. Wil je eerst meer info? Mail of bel ons dan. We horen of zien graag van je.

M: pieter@flax.marketing

T: 085 078 10 20