VACATURE ACCOUNT MANAGER

FLAX.MARKETINGJOB (fulltime)

Wij groeien en zetten een nieuw team op. Hier kan jij verantwoordelijk worden voor verschillende accounts. Kan jij er voor zorgen dat het marketingplan goed wordt uitgevoerd? Kan jij opdrachten bevestigen, planningen en deadlines bewaken en coördineren, promotiematerialen op tijd aanleveren en intussen je collega’s ondersteunen? Dan zoeken we jou als onze marketing account manager.

CREATIEVE
ACCOUNT MANAGER

Jij voert alle ondersteunende taken uit, die gericht zijn op de uitvoering van het marketingplan voor onze klant. Dat verschilt natuurlijk elke keer, want geen dag is hetzelfde, evenmin als onze klanten. Soms gaat het om de reguliere content van meerdere accounts, dan gaat het over het opzetten van een DM-actie. Tussendoor moeten er ook een nieuwsbrief en een persbericht worden gemaakt. Die flexibiliteit, die afwisseling en soms de werkdruk maakt jou niks uit natuurlijk. Integendeel zelfs.

WAT HEBBIE
VOOR ONS

Marketing Account Manager bij Hyperme Marketing word je niet zomaar. Wij bieden je veel, maar we willen er ook wat voor terug. Zo vragen we een afgeronde opleiding marketing of commerciële economie, minimaal 3 jaar werkervaring in de marketing en gewoon een gezond stel hersenen die je ook nog eens gebruikt. Natuurlijk heb je oog voor details terwijl je het groter geheel blijft overzien. Je kan goed omgaan met deadlines en je raakt niet in de war van last-minute wijzigingen. Werk je daarnaast goed georganiseerd, ben je creatief en flexibel? Dan dagen we je uit om nu te solliciteren.

WAT HEBBEN WIJ
VOOR JOU

Wij hebben een top job voor je met een prima salaris, goede arbeidsvoorwaarden, een vergoeding voor je telefoon, uitgebreide opleidingsmogelijkheden en veel vrijheid om je werk uit te voeren. Als je wilt, kan je op onze kosten lid worden van de sportschool bij ons in het pand en kan je meedoen met sociale activiteiten buiten werktijd.

ONS TEAM, JOUW TEAM

Het deskundige, creatieve en vooral hechte team in Rotterdam zal je graag verwelkomen als nieuw teamlid. Je komt te werken in de oude Vlasfabriek waar het elke dag bruist van de energie en waar een informele sfeer hangt. Je collega’s, je werkplek, onze klanten, je job, je zal zien dat het je inspireert en je er Flax van wordt.

SCHRIJF FF EEN BRIEFFIE

Zin in deze job? Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatiebrief en je CV. Als wij een match zien praten we graag verder met je. Wil je eerst meer info? Mail of bel ons dan. We horen of zien graag van je.

M: pieter@flax.marketing

T: 085 078 10 20