SOLUTIONS

MARKETING AS A SOLUTION

Marketing as a Solution betekent dat onze dienstverlening voor een vast bedrag per maand voor jouw organisatie beschikbaar is.

De aard, de soort en de omvang van de support stemmen we samen af en is afhankelijk van jouw behoefte en wensen. Dat kunnen verschillende elementen zijn. Waar het steeds om gaat is dat we doen wat nodig is om jouw doelstellingen te bereiken.

Daarvoor zetten we steeds op het juiste moment de juiste specialist in. Jouw grote voordeel is, dat de kosten duidelijk en overzienbaar zijn, terwijl je capaciteit, kennis en kunde beschikbaar hebt op het moment dat dat gewenst is.

Als het om marketingactiviteiten gaat lijkt dit concept nieuw, maar dat is het zeker niet. Wij werken er al ruim 10 jaar mee en hebben het ontwikkeld naar de wensen en eisen van nu.

EN WAT KOST DAT DAN

Goeie vraag, maar het hangt natuurlijk af van hetgeen wij voor jou kunnen doen. Interessanter is de vraag wat het je oplevert.

Zet het eens af tegen de kosten voor arbeidskrachten. Die worden tegenwoordig zo veel mogelijk flexibel gemaakt. Kennis, kunde en capaciteit worden meer en meer ingezet op het moment dat je het nodig hebt. Daarmee realiseer je flexibiliteit terwijl je de kosten beheersbaar houdt. Marketing as-a-solution maakt dat op het gebied van je marketingactiviteiten mogelijk.

Je kan dus zeggen, dat je over kennis, kunde en capaciteit beschikt, zonder het zelf letterlijk te moeten onderbrengen, of op de loonlijst hoeft te zetten. Marketing as a Solution gaat over samen met jou werken aan het realiseren van jouw resultaat. Het is resultaatgericht en financieel overzichtelijk.