WEBSITE ONTWIKKELING

DEVELOPMENT

JE NIEUWE WEBSITE REGELEN WIJ VOOR JE

MAAR DAT IS NIET GENOEG

Afgezet tegen tijd en budget kijken we wat er technisch nodig en mogelijk is.

Veruit de meeste organisaties hebben inmiddels wel een website. Soms hebben ze daarnaast nog wel een andere digitale tool. Maar daar blijft het vaak bij, terwijl het eigenlijk niet genoeg meer is. De toekomst van jouw organisatie wordt mede bepaald door de digitale mogelijkheden die je jouw klanten en jouw organisatie biedt. Daarvoor is het nodig dat de techniek meer en meer wordt geïntegreerd met de bedrijfsprocessen. Denk aan digitale formulieren, een eigen app, projectsoftware of marketing automation oplossingen voor het optimaliseren van het verkoopkanaal. Mogelijkheden te over.

Als we samen met jou je doel op een langere termijn hebben bepaald, helpen wij je om de technische mogelijkheden erbij te ontwikkelen en te implementeren. Daar hoort ook het technisch onderhoud bij natuurlijk.

Anders gezegd: wij helpen je om de functionele wensen en eisen te vertalen in technische plannen. Op de korte termijn kunnen we je wensen en eisen realiseren, waarbij we steeds vooruitkijken en de beste oplossingen vinden die passen binnen je budget. Niet eenmalig investeren en dan jaren niks doen maar scherp blijven en dus continu aandacht voor digitalisering en verbeteren. Dát helpt je bedrijf verder.